In 7 stappen uw woning verkocht!

Ontdek het gemak van direct verkopen

Woning aanmelden

1. Contact

Zodra u de plannen heeft om uw woning direct te gaan verkopen, kunt u contact opnemen met ons door het intake-formulier op onze website in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch benaderen. Op werkdagen zullen wij uw aanvraag binnen 24 uur behandelen!

2. Intake behandelen

Zodra u het intake-formulier heeft ingevuld of als wij deze met u hebben doorgenomen, maken wij een vrijblijvende afspraak om uw woning te bezichtigen en uw wensen te bespreken.

3. Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek / bezichtiging bespreken wij geheel vrijblijvend en gedetailleerd de mogelijkheden tot directe verkoop met u.

4. Voorstel tot aankoop

Binnen een aantal dagen, na het adviesgesprek / bezichtiging, ontvangt u een vrijblijvend voorstel op uw woning. In dit voorstel zijn uw wensen meegenomen!

5. Koopovereenkomst

Zodra u tot een koop komt met ons, zal onze makelaar de koopakte voor u opstellen. Hierin worden de afspraken vastgelegd, zoals: koopprijs en datum van de juridische oplevering. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

6. Vooroplevering

Voordat de overdracht van uw woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren we nogmaals met koper en verkoper de woning. Daarbij worden ook de meterstanden genoteerd.

7. Notarieel Transport

De laatste stap in het proces is de ondertekening van de Akte van Levering bij de notaris. Met het zetten van de handtekening gaat het eigendom van de woning over van verkoper naar koper en is de koop definitief.